» Eftermiddagens outfit


» Överraskning!!

Tja, vakna idag vid 9 tiden, men börja röra på mej vid 20 över, vi skulle hem ifrån kl halv tio för att åka o överraska min kusin som fyller 20 idag och hans mamma ville att vi skulle sjunga t honom på den exakta tiden han föddes alltså kl 10:00 så vi var tvungna att vakna skit tidigt för det. Jag och Emma tog på oss, sminka oss, sen drog vi. När vi var framme där hade alla kusiner samlats i parkeringen sen smög vi igenom huset och ställde oss på baksidan där hand fönster är. Hans mamma sprang upp och sa att hon hade en överraskning på trädgården och då öppna han fönstret och såg oss och sen gick han ut t balkongen med sitt täcke över honom och vi sjöng för han. Han sov innan ofc. Han blev jätteglad och det var jättekul. Efter det tog han på sej o kom ner och tacka alla, sen åt vi allihop frukost tsm. Det var så kul och vi satt och prata och skratta och hade det trevligt. Vid 2-3 tiden gick vi hem och bytte om och sen gick vi t Emmas farmor och åt lunch och såg hennes kusin Ellen som inte bor i närheten så dom träffas inte så ofta, hon är så sööööt!! Vid 4-5 tiden gick vi tbx hem t Emma för mamma skulle komma. Vi stanna där t typ 20:00 ungefär och sen åkte vi hem. Tränade för en stund sen och nu sitter jag i vardags rummet och fryser framför balkongen. Det har känts som typ 3 dagar fast det bara har gått några timmar lol, men kul var det, OCH VARMT! Det var en underbar dag idag, vädret var sjukt bra och alltihop! Verkligen lyckad dag.


» Södertälje!

Tja bloggen. Igår kom Merve hem ifrån Turkiet och idag träffa jag henne. Mötte henne vid kärsby typ och sen gick vi runt tills Jessica åt klart sin mat, sen mötte vi upp henne oxå. Vi gick runt lite, punda i tbanan o så sen tagga vi t fittja. Vi hade stalkers HAHAHAH skit mobbade killar asso. Vi tog nästa tåg hem för dom förföljde oss överallt!! Ända från Norsborg till skäris o sen t fittja. När vi var framme i Norsborg gick vi o satte oss i skolgården och snacka, fett chill snack asso! efter att vi snackat i 20 år drog vi t Merves gård för hon skulle äta. jessis mamma ringde och sa att hon skulle ta hennes lilla syster t simningen så Jessica gick sen gick jag o Merve hem t mej, drack vatten o sen gick Merve hem för att ära. Jag mötte min kusin och hängde med henne lite och vid 8 tiden gick jag hem för vi skulle dra t Södertälje. gi k hem o "packa" mina saker sen drog vi. Mamma sjutsa oss hit o hon tagga för en stund sen. Jag åt o så hos Emma o sen gick vi ut och nu är vi fortfarande ute o tråkar. Kan någon snälla komma o rädda oss??

» Skön dag!

Idag skulle jag egentligen t skäris me Jessi, men hon skulle t sin faster så jag gick ut och cykla med min andra Jessi. Vi cykla runt slagsta o brunna sen lämnade jag min cykel. vägen t Norsborg var fett rolig. Eftersom att jessi var den ända som hade cykel så var vi tvungna att fixa det på något sätt för jag tänker nt gå medan jessi cyklar så vi bestämde oss för att sjutsa varandra. men Jessi hade ingen sån där sitt plats så att man kunde skjutsa varan så vi fick göra det på ett lite annorlunda sätt och det var grymt kul! Vi måste göra om det där, det var så länge sen jag cykla.
Iaf, hon lämnade sin cykel sen gick vi ut igen.
Vi gick runt lite vid kärsby o fixa några saker å sen mötte vi upp min kusin. Vi gick runt me henne lite o så, det blev typ folk samling i norsborgs centrum hahah baa för att adam kanjama (stavning) va där o filma sin musik video, människor nu för tiden. största sattsarna. Iaf, sen mötte vi upp min mamma o min kusins mamma o dom drog hem. Vi gick runt lite sen gick vi o satte oss vid kärsbys skolgård typ o rutna lite, efter en stund träffa vi på baran, Mattias o Kristian utanför mh så vi hängde med dom lite, snacka o så. sen ringde min älskling höhö. Efter en stund tog jag och Mattias bussen och jag gick hem. När jag kom hem så åt jag lite middag typ massa vattenmelon, kycklingbitar o gurka doppad i hummus. Efter att jag hade ätit så gick jag ut o cykla lite som ett offer själv. Sen vid 23:00 tiden gick jag hem o duscha, klippte mitt hår och nu ligger jag i min säng o tråkar! Kan nån snälla rädda mej??


» Vattenmelon ~ havregryn ~ banan ~ jordgubbar ~ nektarin

Tja, jag älskar frukt som ni kanske har märkt så då tänker jag äta hur mkt som helst. Min frukost höhö ^^


» Frukt t mat?

Tja.
Idag har jag varit med Zahra o Jessi, det var en ganska mobbad hejdå dag för henne, vi gjorde inget speciellt, vädret va fuckat o dessutom så var hennes 2 små bröder med så vi kunde ej göra vad som helst. Vi åkte t fittja o vänta på att hennes mamma skulle komma hem så att hon kunde lämna hennes bröder o sen gå ut men hon var tvungen att hjälpa hennes mamma med massa saker för dom åker t Grekland imorn, oh how i wish that was me.
Iaf, sen åkte jag o Jessi tbx t Norsborg o gick runt lite sen åkte jag hem för jag frös. Och nu kommer vi till varför rubriken heter som den gör.
Ni såg ju vad jag åt t frukost, jag åt det till lunch OCH till middag oxå, coolt va. Alltså har alla mina måltider innehållit nektarin, vattenmelon och jordgubbar.
Sen har jag även druckit vatten och mina brus tabletter.
Just nu ligger jag i min säng med mina depp låtar och funderar på att snacka med en person, jag vne om jag borde göra, jag o han har ju lixom "bråkat" elr något.
Men aja, ska fortsätta med det jag gör, ciao!


» Frulle broshor!!


» ut me Jessi nuu!

 
 
 

» LÄNKBYTE!

 
klicka på bilden.
underbar blogg som drivs av 2 fina tjejer!

» Mot kista!

Tja, ska dra t min faster nu som bor i kista, ska bli skitkul har nt sätt henne på typ 20 år... nejmen aa. Bloggar från bilen, puss hej <3

» dagens Outfit

 
 
 

» charlie här

Hej jag heter charlie och jag är världens bästa lillebror.
jennelie gillar mig mer än sina kläder. (yeah, sure).
 
Ok, min bror verkar kunna mitt lösenord t datorn, kul.
aja, för väll ta o byta det snart.
 
Vaknade vid 11:29 idag  (exakta tider här).
Åt ingen frukost idag, kände att jag vakna för sent och maten är ändå klar snart så...
Jag har kollat på några bloggar som kommer vid sidorna på blogg.se (alltså "synas" inläggen).
De flesta bloggarna är ganska bra och så.
Jag ska få upp min blogg där förr elr senare.
OK, jag fick nyss veta att vi kanske ska till göteborg elr köpenhamn. OHYEAH!
När vet jag inte men fett kul ÄNDÅ!
 
Ok, nu är maten klar, ttyl
 

» Dagens Outfit ♥

 
 
 
 
 

» Bioo

Tja, ok, jag vet att det är sommar och att man igentligen ska va ute och grilla o sånt men det var ju faneme dåligt väder, va ska vi göra åt na'??
Så jag o min kusin daniella tog oss till heron city och kolla på "after Earth".
UNDERBAR film, OK??
Rekommenderar den till exakt ALLA!!
Föressten, jag var sjuk på morgonen.
Nu sitter jag hos min kusin och bloggar. Hennes lilla kusin har kommit han e SÅÅÅÅÅ söt ok??
 
 

» Ta mej tbx!!


» We 4 ever


» Aww


» Älskar sånna bilder!


» Merve häääär

heej Jennes söta läsare! Merve här, chillar i hotellet i Turkiet så tänkte ba gästblogga lite snabbt hihi. Vet inte vad jag ska skriva men fortsätt läs Jennes blogg, hone guld! Pussisar från mig och underbara Turkiet! :*


» Grilla

Tja, just nu sitter jag i min mosters bil o e påväg mot ett utomhusbad. Vi ska grilla där oxå, ska bli skitkul!
Idag vakna jag vid 10:30 typ, åt o tog på mig. Sen åkte jag o mamma o handla saker t grillningen.
Vad ska ni göra idag??


» #outfitoftheday


» Dagens outfits??

Jag ska börja med sånt från o med nu.
Jag kommer att lägga upp en bild när jag har på mig kläderna elr en bild på endast plaggen. Kul va? Så får ni veta vad jag har för kläder.
:)
Mobbad bild på mig men jaja...


» Varmt o sent..

Tja, dig gick jag ut senare än vanligt. Mötte Jessi vid 22:00 sen drog vi t chabos för att köpa lite nötter o dricka o sånt. Vi gick t dagiset o hängde där medans vi skypa me Merve.
Vid 21:30 gick Jessi hem för att hämta kofta sen tog vi tåget t Hallunda. Vi gick runt där i typ 100 år. Vi pratade o gick runt samtidigt. vi satte vi oss på busshållplatsen när vi nt pallade gå runt mer o där kommer jessis buss, efter sådär en 10 min. Jessi tog bussen o jag gick hem. Va hemma vid 22:40 typ o fixa mat t mej själv. Åt o sen fixa jag köket åt mamma o vet jag nt vad jag ska göra.
Kul story :) ÅH, jag smälter! Han e så jävla fin!!!


» SLUTAAA

Min pappa har bombat min hjärna om att jag ska vakna, skit störaandeee!!!!!
iaf, jag vakna nyss o tog datan, den e kvar i min säng från igår kväll.
Jag vne vad jag ska skriva nu lixom inget har hänt ju... men aja, ska ta o käka frukost, puss hej.
 
 

» fuck

 

» Knas dag

Asso shit, vilken dag!
Har aldrig varit med om något knasigare seriöst!
Anyway, jag gick ut med jessi vid halv 5 tiden för vi skulle snacka med några. När vi hade snackat klart gick vi runt o norsan och träffa på natta, vi gick t vivo o köpte vanilj cola sen tagga vi t china gungen o punda där.
Efter en stund tog vi bussen t alby och där hände massa roliga saker, shit kommer aldrig glömma detdär men iaf.
När vi satt och vänta på bussen så fick vi blickar av alla som åkte förbi seriöst det kändes som om alla visste vad vi hade gjort.
Sen åkte vi t norsborg och gick runt där lite och sen gick vi t mh, stanna där en liten stund sen ringde jag mamma  o sa att hon skulle hämta mig.
Och jag kom hem nyss, kul dag va?
 

» It's a dreamcatcher, bitches!


» Sjukt vaaarmt??

tja, ni har antagligen sett mina fina inlägg från igår kväll va? HAHAHAH så jävla lonley asso.
Men anyway, jag vaknade 4:54 idag och sen kunde jag inte somna om för det var så sjukt jävla varmt så jag snackade med merve lite tills hon lämnade sina väskor och det i Arlanda för hon skulle åka t turkiet (hon är i turkiet nu). Sen somnade jag och förstörde allt :( vaknade igen vid 13:00 kanske och åt frukost, snackade i lur med jessi i balkongen och låg kvar där tills nu. Hämtade datan och satte mig inne på golvet och nu siter jag här och skriver detta.
Vad ska ni göra idag?
några bilder ifrån Gran canaria
 
 
 
 
 
 
 
 
 

» Oh, how I wish that was me!


» 10 days blog challenge

Skiter i om det står tumblr på bilden, jag omvandlar den till blogg ist hihihi.
Jag ska börja göra den här "challengen", kul va?


» Kan inte sova

Jag kan inte sova :(
Först var jag trött så jag gick o la mig, och nu är jag nt trött längre.
Vad brukar ni göra när ni inte kan sova?
Just nu lyssnar jag på musik och ligger i min säng me luren i handen.
Någon som kan göra mig sällskap på lik elr något? Plzplzplz!!


» Middag


»

Hej allihoppa!
Hur äre med er?
Jag sitter hemma just nu med datorn i famnen o typ dör av tråkighet, ska snart ut o träffa merve, jessi o natta o zahra kanske kommer senare.
Vi ska göra något kul innan natta o merve åker imorn o i överimorn.
Det har varit en ganska konstig dag, jag vakna, det var molnigt. När jag åt frukost var det soligt och när jag åt lunch var det kokvarmt i balkongen! seriöst, det var som bastu där inne!
Anyway, ska börja fixa mig nu och börja röra mig mot norsborg.
Ttyl :*
 

» Videofyme

Medan jag kommer på något att skriva om så får ni jättegärna kolla på min kompis som fassna i bebisgungan AHHAHA
 

» godnatt

 

» Skönt väder!

jomen hej.
Jag kom hem för en timme sen, va ute med mina bästa tjejer. Vi gick runt lite o så, sen tagga vi t mh lite o snacka me några. Vid typ 20 tiden tog vi tåget t hallunda o promenera lite där, Sen kom jag hem, fixa min "middag" aka frukt och grönsaker med dipp.
Åt upp den nyss och nu hämta jag min data för att blogga, kul va?
Jag vne vad jag ska säga mer, ska ta o träna snart tror jag.
Jag har VÄÄÄÄRSTA träningsvärken i min rygg från igårs träning!! Har aldrig tränat min rygg sådär hårt!
Jag vill ha något att göra under sommarlovet.
vad brukar ni göra på lovet? hur brukar ni spendera en solig och skön dag?
 
 
 

» Power Walk!

tja!
Jag vaknade idag och hade lust att jogga/ power walka. Jag vakna vid 12 tiden, jag vaknar aldrig såhär sent igentligen, ok va mkt "vakna" det blev nu men aja.
Jag åt grönsaker med ost och gjordnötssmör t frukot, skit gott!
Daniella ringde o fråga om jag ville ut o jogga lite och det var ju bra, hon kom t mej o vid 15.00 tiden gick vi ut och  gick. 
Kom hem för en stund sen och just nu snackar jag me lite människor om vad vi ska göra idag höhö.. aja, vne vad jag ska säga mer, ttyl <3

» FRÅGESTUND!!!!!

Jepp fråga på people, antingen svarar jag i ett vanligt  inlägg eller i ett videoinlägg. Så dundra mig med frågor, svarar på ALLT. 
 

» Däni Banani häär!!

 
 
Hej allihopa, jag heter Daniella och är Jennes kusin.
Just nu sitter vi i hennes kök och hon gör glass till oss, hihi min slav :*
Men anyway snart ska vi nog sätta på en film så kommentera en bra film som vi kan checka in.
Aja om ni har några frågor så kan ni bara kommentera, jag ska också övertala Jenne att ha en frågestund snart.
Puss :*

» Sjuk natt?

Hejsan allihopa!
Det var så längesen jag bloggade så jag vet inte riktigt hur man ska börja hah.
Men iaf, igår va jag på party (kul), nja inte riktigt. 
Det sluta med värsta katastrofen och min kompis blev sjuk.
Min mamma kom och vi sjutsa hem henne och sedan så snackade min mamma med hennes mamma om vad som hade hänt.
Jag grät o allting det var en läskig upplevelse.
Men iaf, min kusin har kommit nu jag måste dra, goodbye
 

» Bästa låten!